Poeliersbedrijf Rob Lelie BV (Groothandel)


  • Poeliersbedrijf Rob Lelie BV (Groothandel)

  • Poeliersbedrijf Rob Lelie BV (Groothandel)

Vakbekwaamheid, motivatie en expertise zijn de belangrijkste begrippen binnen het Poeliersbedrijf Rob Lelie ook omdat het bedrijf een groot deel van de kippen zelf snijdt.

Algehele automatisering en persoonlijk contact staan garant voor accurate orderafhandeling en kunnen specifieke wensen ( bijv. portionering, verpakkingen en marinades ) en eisen van onze afnemers vervuld worden. Flexibiliteit maakt stipte leveringen mogelijk.

Hygiëne en het leveren van een uitstekend product is vanzelf sprekend in het Poeliersbedrijf Rob Lelie. Het bedrijf verwerkt de producten uiterst snel en efficiënt zodat de versheid gegarandeerd kan worden. Om de continuïteit te kunnen waarborgen werkt Poeliersbedrijf Rob Lelie met een aantal vaste leveranciers en slachterijen die een hoogwaardig product leveren en ook blijven leveren.

Poeliersbedrijf Rob Lelie levert in heel Noord Holland, gedeelte van de Flevopolders en een gedeelte van Zuid Holland. De bestellingen kunnen per telefoon, fax of email doorgeven worden. De bestellingen worden geleverd door de eigen gekoelde bedrijfswagens.

 

Terug naar het overzicht
Poeliersbedrijf Rob Lelie BV (Groothandel)
Jarmuiden 17
1046 AC
Amsterdam
Nederland
(020) 482 65 35
http://www.robleliebv.nl
info@robleliebv.nl
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
van 05:00 tot 09:00 uur
van 09:30 tot 12:00 uur
van 12:30 tot 14:00 uur
  • Poeliersbedrijf Rob Lelie BV (Groothandel)
    Jarmuiden 17
    1046 AC Amsterdam