Horeca en Foodservice

De horeca en foodservice in Nederland zijn elke dag op zoek naar producten met karakter waar een duidelijk verhaal achter zit. De concepten van KemperKip sluiten hier naadloos op aan.

De biologische Kemper Landhoen wordt door vele topchefs gezien als de beste kip van Nederlandse bodem en de semi-ambachtelijke wijze waarop het proces bij KemperKip is ingericht doet recht aan de kwaliteit van het product. De wijze van slachten, besterven en koelen onderscheidt zich dusdanig dat de structuur smaak en houdbaarheid uniek genoemd mag worden.

Voor wie een echte scharrelaar met vrije uitloop van Nederlandse bodem zoekt heeft KemperKip de Kemper Mais-Scharrelkip. Deze kip doorloopt hetzelfde bewerkingsproces en heeft daardoor ook unieke eigenschappen die elk gerecht eer aan doen.

Beide producten zijn via de productcode op de verpakking en de tool op deze site tot aan de boerderij te traceren . De biologische kip is met 3 beter Leven Sterren bekroond.

Binnen het Kemper horeca assortiment zijn zowel hele kippen als alle technische delen beschikbaar zoals: filet, filet suprême , gerookte filet, dijen, drumsticks , wings , etc, etc.  De producten zijn zowel vers als bevroren leverbaar in vele verschillende verpakkingsvormen zoals: Bulk, vacuüm, topseal met begassing. In samenwerking met partners zijn we ook in staat gegaarde halffabricaten en eindproducten op maat te ontwikkelen en te produceren. 

Kemper verzorgt indien mogelijk zelf de logistiek.

Elke organisatie heeft haar eigen wensen en mogelijkheden en die bespreken we graag met u.