Poeliers

Als poelier wordt je door de consument gezien als de specialist binnen ons vakgebied. U heeft dagelijks direct contact met uw klanten en neemt de tijd om het juiste advies te geven bij elk product.  

KemperKip stelt u met haar Kemper-assortiment in staat om onderscheidend te zijn binnen de markt. Achter deze  producten zit een verhaal dat u in staat stelt zich als specialist te profileren. De kleinschalige productie bij de pluimveehouders; de royale buiten uitloop waar de kippen in rond kunnen scharrellen, speciaal geselecteerd voer, het unieke verwerkingsproces en tracering tot aan de boer zijn allemaal  facetten die het product een meerwaarde geven die ervoor zorgt dat klanten bij u met een goed gevoel de deur uit gaan.

De biologische Kemper Landhoen wordt door vele topchefs gezien als de beste kip van Nederlandse bodem en de semi-ambachtelijke wijze waarop het proces bij KemperKip is ingericht doet recht aan de kwaliteit van het product. De wijze van slachten, besterven en koelen onderscheidt zich dusdanig dat de structuur smaak en houdbaarheid uniek genoemd mag worden.

Voor wie een echte scharrelaar met vrije uitloop van Nederlandse bodem zoekt heeft KemperKip de Kemper Mais-Scharrelkip. Deze kip doorloopt hetzelfde bewerkingsproces en heeft daardoor ook unieke eigenschappen die elk gerecht eer aandoen.

Alle producten worden voorzien van een origineel KemperKip etiket en met de productcode op dit etiket en de tool op deze site zijn de producten tot aan de boerderij te traceren . De biologische kip is met 3 beter Leven Sterren bekroond.

Het Kemper assortiment  bevat zowel hele kippen als alle technische delen zoals: filet, filet supreme , gerookte filet, bouten,  dijen, drumsticks , wings , etc, etc. De producten worden 2 keer per week geproduceerd en zijn allemaal vers leverbaar in vele verschillende verpakkingsvormen.

Kemper verzorgt indien mogelijk zelf de logistiek maar maakt ook gebruik van regionale groothandels die de fijnmazige distributie voor hun rekening nemen..

Wij horen graag van u.