Vleesboerderijen

Steeds meer consumenten maken bewuste keuzes bij de aankoop van hun producten. In geval van vlees en kipproducten zijn herkomst leefomstandigheden van de dieren steeds vaker een issue. Streekproducten en concepten met een duidelijke link naar de producent of boer beantwoorden aan de hedendaagse behoefte van transparantie vanuit de productieketen.

KemperKip stelt u met haar Kemper-assortiment in staat om onderscheidend te zijn.  Achter de  producten zit een verhaal dat u in staat stelt zich op bovengenoemd vlak te profileren. De kleinschalige productie bij de pluimveehouders; de royale buiten uitloop waar de kippen in rond kunnen scharrellen, speciaal geselecteerd voer, het unieke verwerkingsproces en tracering tot aan de boer zijn allemaal  facetten die het product een meerwaarde geven die ervoor zorgt dat klanten bij u met een goed gevoel de deur uit gaan.

De biologische Kemper Landhoen die op traditionele wijze in het eigen natuurlijke tempo opgroeit wordt door vele topchefs gezien als de beste kip van Nederlandse bodem en de semi-ambachtelijke wijze waarop het proces bij KemperKip is ingericht doet recht aan de kwaliteit van het product. De wijze van slachten, besterven en koelen onderscheidt zich dusdanig dat de structuur smaak en houdbaarheid uniek genoemd mag worden.

Voor wie een echte scharrelaar met vrije uitloop van Nederlandse bodem zoekt heeft KemperKip de Kemper Mais-Scharrelkip. Deze kip doorloopt hetzelfde bewerkingsproces en heeft daardoor ook unieke eigenschappen die elk gerecht eer aandoen.

Alle producten worden voorzien van een origineel KemperKip etiket en met de productcode op dit etiket en de tool op deze site zijn de producten tot aan de boerderij te traceren . De biologische kip is met 3 beter Leven Sterren bekroond.

Het Kemper assortiment  bevat zowel hele kippen als alle technische delen zoals: filet, filet suprême , gerookte filet, bouten,  dijen, drumsticks , wings , etc, etc.  De producten  worden in consumenteneenheden verpakt en de etiketten voorzien van alle wettelijk verplichte aanduidingen. De producten zijn vers leverbaar maar in de praktijk zien we dat  de meeste vleesboerderijen de producten bevroren verkopen.   

Kemper levert op vaste tijdstippen de producten aan waardoor u altijd verzekerd bent van een mooi assortiment kipproducten.